25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νίκη στην Πόλη με Στρέλνιεκς αλλά χωρίς Ρόμπερτς (pics)

Νικηφόρα έκλεισε τα φετινά φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε με 68-59 της Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο του τουρνουά «TÜBAD». «Αποκάλυψη» ο Βασίλης Τολιόπουλος, θετικός ξανά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του συγκροτήματος του Ερμάν Καντέρ, στο τελευταίο φιλικό τους πριν από την έναρξη των επίσημων ματς. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς επέστρεψε στη δράση, μετά την κάκωση που υπέστη στον ώμο και τον κράτησε εκτός παρκέ το τελευταίο διάστημα, αντίθετα άτυχος στάθηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε σφίξιμο στο δεξιό δικέφαλο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο, προστατεύοντάς τον. Θυμίζουμε πως δεν υπολογίζονταν για την αναμέτρηση οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν καν στην Κωνσταντινούπολη

Οι δύο ομάδες κινήθηκαν πόντο πόντο μέχρι το ημίχρονο, αλλά με τους «διψήφιους» Τολιόπουλο και Μιλουτίνοφ το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου «έχτισε» διαφορά στο δεύτερο μέρος, την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε. O πρώτος τελείωσε με 10π., τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο αλλά και τρία λάθη σε 18’, ο δεύτερος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 14π. κι είχε και εφτά ριμπάουντ, ενώ θετικός ήταν και ο Χόλις Τόμπσον με 12π. και εννέα ριμπάουντ.
Δεκάλεπτα: 15-16, 32-30, 41-50, 58-69.
Γαλατάσαραϊ (Καντέρ): Χάρντι 8 (1), Γιαγκμούρ 3 (1), Χέντριξ, Κλάιν 2, Αράρ 6, Ρένφρο 4, Κρίστμας 8, Χόπσον 7 (1), Σάμερς 6 (1), Πρέλντζιτς 12 (2), Κοκσάλ 2.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μακ Λιν 3, Τολιόπουλος 10 (2), Παπαπέτρου 7 (1), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 14, Στρέλνιεκς 8 (2), Τιλί 7 (1), Πρίντεζης 8, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Μπόγρης, Τόμπσον 12.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του ματς, το οποίο φιλοξενήθηκε στο «Σινάν Ερντέμ», οι δύο ομάδες έστειλαν μήνυμα για τον παιδικό διαβήτη και την πρόσληψή του. Με τη νίκη του ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά, αφήνοντας τέταρτους τους ηττημένους.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/914092322173923328

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ