20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Νίκη με Σον Κιπλάτρικ η Μπουντούτσνοστ (vid)

Προχώρησαν και οι δύο με νίκες και έμειναν συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Αδριατικής Λίγκας Μπουντούτσνοστ και Παρτιζάν. Η Μπουντούτσνοστ δυσκολεύτηκε εκτός έδρας απέναντι στην Πριμόρσκα (8-6) ως το τελικό 75-78 με τον Σον Κιλπάτρικ παίκτη κλειδί, ενώ η Παρτιζάν είχε ένα σαφώς πιο εύκολο, στο δρόμο ως το 88-75 επί της Μόρναρ.

Με 47’’ στο ρολόι Πριμόρσκα και Μπουντούτσνοστ ήταν ισόπαλες (75-75). Ο Σον Κιλπάτρικ κέρδισε το φάουλ από τον Χόντζιτς στα 25’’ και με 2/2 βολές διαμόρφωσε το 75-77. Ο Ίλιτς έκανε το φάουλ στον Λάζιτς, ο οποίος όμως είχε 0/2 με 10’’ πλέον να απομένουν. Ο Χρόβατ έκανε το φάουλ στον Κόμπς, αυτός είχε ½ βολές με 8’’ για τη λήξη, ο Μαρίνκοβιτς πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο Χόντζιτς αστόχησε στο τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Κιλπάτρικ και Κομπς είχαν από 15 πόντους για τους νικητές και με 13 ακολούθησε ο Σέχοβιτς. Ο Χόντιτς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πριμόρσκα, αλλά και ήταν και μοιραίος, αφού αστόχησε δύο φορές στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Μαρίνκοβιτς με 14 πόντουτς και 12 ριμπάουντ ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Η Παρτιζάν είχε τέσσερις διψήφιους στη νίκη της επί της Μόρναρ με τον Πέιτζ να οδηγεί την κούρσα με 19, τον Ρέντινγκ να ακολουθεί με 16 και τους Γιάνκοβιτς – Ζάγκορατς να έπονται με 14 και 13 αντίστοιχα. Ο Πούλεν με 19 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μόρναρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ