24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη, μείωση και… θαύμα! (vid)

Οι Καβαλίερς πήραν την πρώτη τους νίκη επί των Γουόριορς (137-116), μείωσαν την σειρά των τελικών σε 1-3 και στοχεύουν πλέον στην ιστορική ανατροπή. 

Οι πρωταθλητές έκαναν αυτό που το σλόγκαν τους επιτάσσει, υπερασπίστηκαν την γη τους (Defent The Land) σε ένα παιχνίδι που τα ρεκόρ διαδεχόντουσαν το ένα το άλλο. Έβαλαν 49 πόντους σε μία περίοδο και 86 σε ένα ημίχρονο, ευστόχησαν σε 24 τρίποντα, ενώ ο ΛεΜπρον Τζέιμς με τους 31 πόντους, τα  δέκα ριμπάουντ και τις 11 ασίστ σημείωσε το ένατο triple-double της καριέρας του σε τελικούς, ξεπερνώντας τον Μάτζικ Τζόνσον στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μέσα σε όλα, ο Κάιρι Ίρβινγκ σκόραρε 40 πόντους. Πως να λείπουν να ηττηθούν οι “Ιππότες” από την στιγμή μάλιστα που οι Γουόριορς είχαν ως μοναδική απειλή τον Κέβιν Ντουράντ (35π.). 

Τελικός με νεύρα

Οι Γουόριορς ήθελαν την “σκούπα” αλλά στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, το μόνο που έκαναν καλά είναι να… νευριάσουν. Πρώτος και καλύτερος ο Ντρέιμοντ Γκριν ο οποίος δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές αλλά δεν αποβλήθηκε καθώς οι διαιτητές θυμήθηκαν πως την πρώτη την έδωσαν στον… Στιβ Κερ. Η μάνα του πάντως, δεν είδε καμία. Αντ’ αυτού, προτίμησε να γράψει στο Twitter πως οι διαιτητές ήταν πληρωμένοι.  

Συνολικά δόθηκαν εφτά τεχνικές ποινές πριν ο ΛεΜπρον Τζέιμς λογομαχήσει με τον Κέβιν Ντουράντ. Μάλιστα, τα… γαλλικά τους ήταν τόσο έντονα που λίγο ήθελε να πιαστούν στα χέρια οι δύο super stars αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το συμβάν έλαβε τέλος. 

https://www.youtube.com/watch?v=SKDtcZiiJzY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ