23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: Προωθήθηκε η Κερασοβίτη

Μετά την 15άχρονη Χριστίνα Τυπάλδου ακόμα μία νεαρή παίκτρια της Νίκης Λευκάδας προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών.

Πρόκειται για την Ιουλία Κερασοβίτη, η οποία ήταν αρχηγός στις Κορασίδες. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στο γυναικείο τμήμα της Νίκης Λευκάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με επιτυχίες και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε σχετικά η 16άχρονη παίκτρια.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Νίκης Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στο γυναικείο τμήμα την 16χρονη Κερασοβίτη Ιουλία. Η Ιουλία με ύψος 1,85μ. προέρχεται από την οικογένειά της Νίκης, αγωνίζεται στη θέση "3", αρχηγός στο τμήμα των Κορασίδων μας, όπου κάθε χρόνο στέφεται πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ. Με πείσμα και σκληρή δουλειά η Ιουλία έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια τη θέση της στη γυναικεία ομάδα! Όλοι εμείς στη Νίκη Λευκάδας καλωσορίζουμε ένα δικό μας παιδί. Ιουλία Κερασοβίτη, καλή συνέχεια».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)

;

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ