21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: Ο Φωτεινός στο πλευρό του Ζαβιτσάνου (pic)

Ο Γιάννης Φωτεινός εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της Νίκης Λευκάδας και θα σταθεί στο πλευρό του Θωμά Ζαβιτσάνου, ως βοηθός, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Θωμά Ζαβιτσάνο, έναν από τους πιο έμπειρους κι αξιόλογους προπονητές. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Νίκης Λευκάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Με σκληρή δουλειά θα φέρουμε εις πέρας τους στόχους της ομάδας», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσή του από τις νησιώτισσες ο Γιάννης Φωτεινός.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Νίκη Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην ομάδα μας τον Φωτεινό Γιάννη ως βοηθό προπονητή. Ο Γιάννης είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα καλαθοσφαίριση. Υπήρξε α’ βοηθός προπονητή στην Α1 Κύπρου και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας, όπου το 2017-2018 αναδείχτηκε:
-Πρωταθλητής Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
-Κυπελλούχος Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
-Νικητής Super Cup Κυπριακής Ομοσπονδίας

2018-2029: Φιναλίστ Πρωταθλήματος-Κυπέλλου Κυπριακής Ομοσπονδίας και Top 32 FIBA Europe Cup.

Ο Γιάννης έχει συνεργαστεί με τις ομάδες ΑΓΟΓ Ευρυάλη και Φιλαθλητικός Όμιλος Ζωγράφου, ενώ υπήρξε προπονητής στα τμήματα υποδομών των Α.Ο. Δάφνης, Α.Σ. Πέρα, Ποσειδώνος Ν. Ψυχικού, Νήαρ Ηστ και Α.Ο. Ζωγράφου. Giannis Foteinos welcome to Niki Lefkadas!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ