18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: Ενίσχυση με Ντάλα

Η Πανωραία Ντάλα ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από τέσσερα χρόνια, και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τη βρει στη Λευκάδα για χάρη της Νίκης.

Η 25άχρονη γκαρντ, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Αρίωνα και τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και στον Ηρακλή, ανέφερε για τη μετακίνησή της στο νησί του Ιονίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Νίκης Λευκάδας, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη και είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να επιτύχουμε τους στόχους της νέας μου ομάδας. Ευχαριστώ τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Νίκη Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με την 25χρονη Πανωραία Ντάλα. Η Πανωραία έχει ύψος 1.73 και αγωνίζεται στη θέση guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2008 στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, όπου και έμεινε για πέντε χρόνια. Το 2013 μετακόμισε για μία σεζόν στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και τα επόμενα 2 χρόνια στον Ηρακλή . Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ