19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: Ενίσχυση με Δανδουλάκη (pic)

Η Νίκη Λευκάδας προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυσή της, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της τη Μαρία Δανδουλάκη.

Η 22άχρονη φόργουορντ, που ήταν πέρυσι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Ηρόδοτου Κρήτης, Πρωτέα Βούλας, Σπόρτιγκ, Ηλιούπολης και Φοίνικα Πειραιά, έχει υπάρξει και διεθνής στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στη Νίκη Λευκάδας και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε μετά την ανακοίνωσή της από τις νησιώτισσες, οι οποίες την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα παίξουν μόνο στην Α1 Γυναικών, αλλά και στα προκριματικά του Eurocup.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Νίκη Λευκάδας καλωσορίζει την 22χρονη Δανδουλάκη Μαρία στο ρόστερ της ομάδας μας. Η Μαρία με ύψος 1,84μ. αγωνίζεται ως forward power και θα ενισχύσει την ομάδα μας για το 2021-2022. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Η Μαρία έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες των υποδομών. Μαρία Δανδουλάκη, καλώς ήρθες στη Νίκη Λευκάδας!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ