21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκη Λευκάδας: «Δική» της η Τζανετάτου (pic)

Την Αγγελική Τζανετάτου ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών η Νίκη Λευκάδας.

Η 21χρονη γκαρντ θα αποτελέσει ένα από τα κομμάτια στο «παζλ» της ομάδας, για τη σεζόν 2021-2022, έχοντας παίξει ξανά στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ, με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Αθηναϊκό και τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόουτς Ζαβιτσάνο για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και εύχομαι να βοηθήσω μέσα από τη σκληρή δουλειά μου την προσπάθεια της ομάδας ώστε να πετύχει τους στόχους της, που θα θέσει για τη νέα χρονιά. Εύχομαι όλες οι αθλήτριες και οι παράγοντες να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία», ανέφερε η ίδια μετά την ανακοίνωσή της από τις νησιώτισσες.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Νίκη Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την 21χρονη combo guard Αγγελική Τζανετάτου! Η Αγγελική έχει ύψος 1,78μ. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με 4,3 πόντους 1,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και στον Αθηναϊκό. Έχει λάβει μέρος στις εθνικές ομάδες: Παγκορασίδων 2013 και 2014, Κορασίδων 2015, Νεανίδων 2016 και 2017, Νέων Γυναικών 2018 και 2019. Αγγελική, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lefkadas Wbc (@niki.lefkadas.wbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ