25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νίκη και double double για Μπουρούση

Τέλος στο αρνητικό σερί, τριών ηττών, έβαλαν οι Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς που νίκησαν με 117-106 τους Κουανγκτσόου Λονγκλάιονς για το κινεζικό πρωτάθλημα.

Τα «λιοντάρια», που είχαν συνολικά πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, έφθασαν στην επικράτηση με το Γιάννη Μπουρούση να κάνει double double με 12π. (5/6 βολές, 2/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα) και δεκατρία ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα οκτώ ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο κοψίματα και έξι λάθη στα 42.26’ που αγωνίστηκε. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λιν Τσιχ-Τσιχ με 26π., ενώ από τους ηττημένους ο Κάιλ Φογκ «σταμάτησε» στους 36π. και τα δώδεκα ριμπάουντ και ο Λορέντζο Μπράουν είχε 28π.

Αντίθετα, οι Ντακς Πεκίνου του Γιάννη Χριστόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου ηττήθηκαν με 123-96 από τους Τζιλίν Νόρθιστ Τάιγκερς, που είχαν σε μεγάλη ημέρα το Ματσέι Λάμπε που έκανε ρεκόρ με 41π., μαζί με δεκατέσσερα ριμπάουντ. Ο Άαρον Τζάκσον με 24π., εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ δεν «έφθασε» για τις «πάπιες», που προέρχονταν από δύο διαδοχικές νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ