27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νίκη και φεύγει για πλέι οφ!

Η Μπασκόνια έκανε το μεγάλο κόλπο στην Κωνσταντινούπολη και με τη νίκη της επί της Φενερμπαχτσέ (79-74) πλησίασε ακόμα πιο πολύ στα πλέι οφ. Ειδικά αν την Παρασκευή ο Ολυμπιακός τής κάνει δώρο τη νίκη επί της Νταρουσάφακα. Η Φενέρ δεν είχε τον Σλούκα και τον Ούντο, τα περίμενε όλα από τον Μπογκντάνοβιτς, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο η Μπασκόνια πήρε ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο διατήρησε με αυξομειώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Λάρκιν να είναι σε μεγάλη βραδιά, αλλά και με παίκτες όπως ο Λούθ, ο Μπάντιγκερ και ο Τίλι να δίνουν λύσεις σε κρίσιμα σημεία, η Μπασκόνια κατάφερνε να διατηρεί τον έλεγχο, καθώς από την άλλη πλευρά, ο Μπογκντάνοβιτς δεν είχε βοήθεια.

Παρόλα αυτά η Φενερμπαχτσέ πλησίασε δύο φορές σε απόσταση βολής, αλλά τη μία (70-71 στο 38') ο Μπομπουά με πέντε σερί πόντους κράτησε όρθια την Μπασκόνια και την άλλη (7'' πριν από τη λήξη με το σκορ στο 74-77) ο Μπένετ αστόχησε στο τρίποντο για την ισοφάριση.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 

Μπορεί ο Σέιν Λάρκιν να ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο συνολικά ο κορυφαίος της Μπασκόνια, όμως αυτός που κρατούσε το κλειδί της νίκης ήταν ο Ροντρίγκ Μπομπουά. Ο Γάλλος πήρε το σκορ από το 71-70 και το πήγε στο 76-70 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 

Με 10/23 τρίποντα και 10 επιθετικά ριμπάουντ, η Μπασκόνια ήταν δύσκολο να χάσει αυτό το παιχνίδι.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ