26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη επί της Λέφσκι για τον ΠΑΟΚ (pics)

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το δεύτερο αγώνα προετοιμασίας του. Αντίπαλός του η Λέφσκι Σόφιας, της οποίας επικράτησε 81-58.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές και να δει, όπως και στο πρώτο φιλικό αγώνα, στην πορεία του παιχνιδιού να υπάρχει βελτίωση, ομαδικότητα και λύσεις. Στοιχεία που καταδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για την ομάδα.

Δεν αγωνίστηκν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο) και ο Θοδωρής Καρράς, που λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού δεν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου (14/9) με τον Πανιώνιο.

Δεκάλεπτα: 16-19, 40-26, 68-38, 81-58

ΠΑΟΚ: Λιούις 1, Σμιθ 17 (4), Σχίζας, Τσόχλας 8 (2), Χατζηνικόλας 12 (4), Μπεστ 4, Καραμανώλης 2, Ιατρίδης 2, Ουίγκινς 8, Εγκεκέζε 8 (2), Σαρικόπουλος 8, Νόουλς 8, Κόνσουλας 3 (1), Τσιάρας.

Λέφσκι: Πέτκοφ 6, Κοστόφ 14 (3), Βελίκοφ 7 (1), Λέκοφ 5 (1), Μίντσεφ 4, Σμιθ 13, Τόσκοφ 9 (1)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: «Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σα να είναι τρεις μέρες δουλειάς», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά. Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ