16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη γοήτρου για την Τενερίφη (vid)

Η Τενερίφη πήρε μια νίκη γοήτρου με 61-60 επί της Μπιζκάια για το EuroCup Γυναικών. Η δεύτερη αυτή  νίκη στον όμιλο στη φούσκα που φιλοξενείται στη Βαλένθια, δεν της εξασφάλισε και την πρόκριση στο Top16, αφού μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η Καρόλο από τη Λα Ρος, η Τενερίφη χρειαζόταν το +13 για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Μαριέλλα Φασούλα σε 17’12’’ είχε δύο πόντους, επτά ριμπάουντ και ένα κλέψιμο. Η Τανάγια Άτκινσον με 18 και η Άσια Τέιλορ με 16 ήταν οι πρώτος σκόρερ για την ομάδα της, που θα αφήσει τη Βαλένθια με ρεκόρ 2-1. Η Νογκάγε Λο με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν η κορυφαία της Μπιζκάια που πήρε την πρόκριση από τον όμιλο μαζί με την Καρόλο.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι Σέκζαρντ, Καϊσερί, Ράμλα, Μίσκολτς, Σπαρτάκ Βιντνόγιε, Τσεγκλέντ, Ιντάρε, Γκορζόφ, Βενέτσια, Φριμπούργκ, Καρόλο, Μπιζκάια, Sepsi, ESVBA-LM, Βαλένθια, Σεντ Αρμάντ Αϊνό. Οι αγώνες του Top16 θα είναι «νοκ άουτ» και θα διεξαχθούν στις 16 Μαρτίου και δύο μέρες αργότερα θα γίνουν οι προημιτελικοί. Το φάιναλ φορ θα γίνει στις 9 και 11 Απριλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ