19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νίκη για τη Μάλαγα του Κατσικάρη (vids)

Ο Φώτης Κατσικάρης οδήγησε στη νίκη επί της Εστουδιάντες την Ουνικάχα Μάλαγα με το τελικό 91-77 με την ομάδα του να κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Aλόνσο, Μπουτέιγ, Βαζίνσκι ήταν η τριπλέτα που οδήγησε επιθετικά την Ουνικάχα, μετρώντας αντίστοιχα 20, 15 και 15 πόντους, ενώ καθοριστική ήταν και η παρουσία του νεοφερμένου Τόμας (11π, 4ρ.). Ο Αλμπέρτο Ντίαθ έκανε για μία ακόμη φορά τη δουλειά του στην οργάνωση και όπου τον χρειαζόταν η ομάδα, αφήνοντας το παιχνίδι με εννέα πόντους, πέντε ριμπάουντ, εννέα ασίστ και δύο κλεψίματα σε 25'. Όλα αυτά με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να μετρά 15/26 τρίποντα, κοινώς ένα 57%! Ο Αβράμοβιτς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "φοιτητών" που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζεντίλε.

(acb Photo / M. Pozo)

Mανρέσα - Μούρθια 85-84

Η Μανρέσα με τις επετειακές της φανέλες, την ημέρα που γιόρταζε τα 25 χρόνια από την κατάκτηση του Copa del Rey, κατάφερε να φύγει με νίκη από το παρκέ με το 85-84 επί της Μούρθια σε έναν αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Ματ Τζάνινγκ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε ως το τέλος της σεζόν, ήταν ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους και 4/7 τρίποντα. Από δέκα πρόσθεσαν οι Βολέ, Φεράρι, Μαρτίνεθ. Για τη Μούρθια ο Ουέμπ με 20πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ