25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Νίκη για Σαν Λορέντζο πριν την ΑΕΚ (vid)

Με ακμαίο ηθικό θα ταξιδέψει η Σαν Λορέντζο στο Ρίο ντε Τζανέιρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Intercontinental Cup την Παρασκευή. Στον τελευταίο αγώνα της για το πρωτάθλημα πριν απο το φάιναλ φορ, που έγινε τη Δευτέρα, νίκησε τη Ρεγκάτας με 98-82 και διατηρεί με άνεση τη θέση της στην κορυφή του πρωταθλήματος Αργεντινής με ρεκόρ 12-1. Μάλιστα τη μία και μοναδική ως τώρα ήττα της την υπέστη την Παρασκευή εκτός έδρας από την Μπαΐα Μπάσκετ με 82-78.

Ο αγώνας με τη Ρεγκάτας δεν ήταν εύκολος για τη Σαν Λορέντζο, που χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο για να φτιάξει την τελική διαφορά των 16 πόντων. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ σούταρε ούτε λίγο ούτε πολύ 37 τρίποντα (12/37), δείγμα του τρόπου με τον οποίον αγωνίζεται συνήθως. Ο πόιντ γκαρντ Νίκολας Αγκίρε σούταρε 3/12 τρίποντα και τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα κερδίζοντας με το σπαθί του τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αμερικανός Ντόναλντ Σιμς με 20 πόντους και 4/9 τρίποντα, ο Μάρκος Μάτα είχε 12 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο σέντερ Τζόελ Άντονι, που έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, είχε 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής. Ο κόουτς Γκονζάλο Γκαρσία δεν χρησιμοποίησε τον σούτινγκ γκαρντ Νταρ Τάκερ, που σκοράρει 11,8 πόντους ανά αγώνα, προκειμένου να τον κρατήσει φρέσκο ενόψει ΑΕΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ