24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη για Έσπερο ΑΟΠΑ, γιορτή για Καλαμάτα ’80 (pics)

Έτοιμος εν όψει Γ’ Εθνικής έδειξε ο Έσπερος ΑΟΠΑ, επικρατώντας με 65-39 της Καλαμάτας ’80 σε φιλικό που έλαβε χώρα στη μεσσηνιακή πόλη.

Οι παίκτες του Σπύρου Γκοργκόλη πήραν εξ αρχής τον έλεγχο του ματς, προηγήθηκαν με 31-18 στο ημίχρονο κι έφθασαν με άνεση στην κατάκτηση της νίκης. «Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, δώσαμε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας ο προπονητής της. Απουσίαζαν δικαιολογημένα, για διάφορους λόγους, οι Λαμπρόπουλος, Αγγελόπουλος και Βύρλας.

Έσπερος ΑΟΠΑ (Γκοργκόλης): Τσιακμάς 11 (3), Φραντζής 12 (2), Ροκανάς 19 (1), Ζαφείρης 7 (1), Γιαλελής 1, Σκόνδρας 3, Αποστολόπουλος 3, Κουτσούκος 4, Κατσαβόπουλος, Νάτσκος 2, Παπανικολόπουλος 3.

Η Καλαμάτα ’80, παραμονή του φιλικού, συμμετείχε στη γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Εκτός από την ανδρική ομάδα, που κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ Ανδρών κι ανέβηκε στις εθνικές κατηγορίες, πρώτευσαν και οι Παίδες και Έφηβοι στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, ενώ το Προμίνι επικράτησε στο τουρνουά που διοργανώθηκε πέρυσι από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. MVP του περσινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Γιώργος Καραγιαννίδης, ο οποίος επίσης βραβεύθηκε.

Φωτ. από Καλαμάτα ’80/Facebook



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ