16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκη Βόλου: Συνεχίζει με Γαλανάκη

Με το Νίκο Γαλανάκη στην άκρη του πάγκου της θα πορευθεί η Νίκη Βόλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμα μία χρονιά, έκτη διαδοχική, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Την ομάδα των Γυναικών μας, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, θα καθοδηγήσει και την νέα χρονιά ο Γαλανάκης Νίκος. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο coach Γαλανάκης Νίκος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας των Γυναικών, καθώς και στις ακαδημίες των κοριτσιών.

Η διοικούσα επιτροπή της Γυναικείας Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, καθώς υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα, καθώς και στις υποδομές. Νίκο, καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Η πλαισίωση του προπονητικού team, καθώς και οι συνεργασίες με ιατρικό team, φυσικοθεραπευτή και διατροφολόγο θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. Νίκη Βόλου WBC, μία ομάδα, μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ