23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκησε το ίνδαλμά του! vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έκρυψε ποτέ ότι παιδικό ίνδαλμά του ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μάλιστα όταν πήγε πέρυσι να παίξει στο Staples Center, του ζήτησε αυτόγραφο. Φέτος είπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Πήγε στο Staples Center και έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο διάδοχός του.

Έβαλε 27 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουν, μοίρασε 10 ασίστ και ήταν αυτός που έσπασε το σερί δέκα νικών των Λέικερς οδηγώντας τους Μάβερικς σε νίκη με 114-100 μέσα στο Λος Άντζελες. Κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα απίθανο τρίποντο από τα 10 μέτρα με step back, αφού πρώτα είχε "αδειάσει" τον ΛεΜπρόν, και το βλέμμα όλο νόημα που έριξε αμέσως μετά στον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος καθόταν στα court seats.

Ο Ντόντσιτς παίζει σαν MVP και οι Μάβερικς προελαύνουν πετυχαίνοντας τηςν έβδομη νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των Ντελόν Ράιτ με 17 πόντους και 9 ασίστ και Κρίσταπς Πορζίνγκις με 15 πόντους.

Οι Λέικερς σταμάτησαν το νικηφόρο σερί τους στις δέκα νίκες, το μεγαλύτερο εδώ και δέκα χρόνια, αλλά γενικά δεν... σκάνε κιόλας. Πήραν και πάλι τη μεγαλύτερη βοήθεια από το γνωστό και μη εξαιρετέο δίδυμό τους. Ο ΛεΜπρόν είχε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Άντονι Ντέιβις πρόσφερε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ