27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Νίκησε αλλά… έπεσε ο Απόλλων, έγραψε ιστορία το Λαύριο

Ο Απόλλων Πάτρας κατάφερε να νικήσει το Λαύριο εντός έδρας με 72-61, αλλά η νέα σεζόν θα τον βρει στην Α2.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου χρειαζόταν το ροζ φύλλο αγώνα και περίμενε ένα... δώρο από τον Προμηθέα στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Αυτό δεν ήρθε κι έτσι του χρόνου θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία.

Στον αντίποδα, το Λαύριο, δεν στεναχωρήθηκε από την ήττα, καθώς τερμάτισε στην όγδοη θέση και λάβει μέρος στα πλέι οφ, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στη δεύτερη περίοδο όταν μ' επιμέρους σκορ 22-14 ξέφυγαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 35-23. Από τότε δεν κοίταξαν ξανά πίσω κι έφτασαν σε μία νίκη που όμως τελικά δεν είχε αντίκρυσμα. 

Συνολικά, η ομάδα της Πάτρας πλήρωσε την αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς να χαμογελάσει ούτε μία φορά μακριά από το γήπεδό της.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ με 27 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Άσλεϊ Χάμιλτον σημείωσε δώδεκα πόντους. 

Ο... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ: Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ήταν εκείνος ο οποίος από την πλευρά των γηπεδούχων έδειχνε να πιστεύει πιο πολύ απ' όλους στη νίκη και την παραμονή. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τους Πατρινούς και τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους και τέσσερα τρίποντα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Από την γραμμή των βολών έγινε η... διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είχαν 22/31 προσπάθειες από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις 9/15.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ