18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκησαν οι Πέισερς, έγιναν γνωστά όλα τα ζευγάρια των πλέι οφ (vids)

Οι Ιντιάνα Πέισερς επιβλήθηκαν με 108-104 των Χιούστον Ρόκετς στην Disney World του Ορλάντο κι έτσι ξεκαθάρισαν όλα τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των πλέι οφ στην Ανατολή.

Ήταν γνωστό πως οι Μιλγουόκι Μπακς θα παίξουν με τους Ορλάντο Μάτζικ και οι Τορόντο Ράπτορς με τους Μπρούκλιν Νετς. Από τη στιγμή που «κλείδωσαν» και μαθηματικά και οι υπόλοιπες θέσεις, τα άλλα δύο ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής: οι τρίτοι Μπόστον Σέλτικς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους έκτους Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι τέταρτοι Μαϊάμι Χιτ με τους πέμπτους Ιντιάνα Πέισερς.

https://www.youtube.com/watch?v=PXB3NOqb-Co

Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί πέντε ηττών που είχαν κόντρα στις «ρουκέτες» με το Μάιλς Τέρνερ να κάνει double double με 18π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ επίσης 18π. είχε ο Τζάστιν Χόλιντεϊ, 17π. ο Έντμοντ Σάμερ και από 16π. οι Βίκτορ Ολαντίπο και Νταγκ Μακ Ντέρμοτ. Δεν αγωνίστηκαν οι Τι Τζέι Ουόρεν και Μάλκολμ Μπρόγκντον, όπως και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=zVyINYcz7IA

https://www.youtube.com/watch?v=QvIAHTuRpbo

Ο Τζέιμς Χάρντεν με 45π., 17 ριμπάουντ και εννέα ασίστ ηγήθηκε των ηττημένων, με τον Τζεφ Γκριν να έχει 14π. και τον Έρικ Γκόρντον 13π., αλλά με 5/15 σουτ εντός παιδιάς. Αντίπαλος των Χιούστον Ρόκετς στα πλέι οφ θα είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXldQ9fm0HY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ