23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκησαν Καματερός και Ζευγαράς

Νικηφόρα μπήκε στο 2021 το Σάουθ Ντακότα, καθώς στον πρώτο αγώνα του νέου έτους που έλαβε χώρα στο «Sanford Coyote Sports Center» επιβλήθηκε με 79-57 του Ντένβερ.

Ο Τάσος Καματερός ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και στα 28’ που συμμετείχε σκόραρε 7π. με 1/2 βολές, 3/5 δίποντα και 0/2 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κόψιμο κι ένα λάθος. Το Ινκαρνέιτ Ουόρντ, από την πλευρά του, νίκησε με 81-54 το Μακ Μάρι στο «McDermott Center», με το Θωμά Ζευγαρά να αγωνίζεται για 6’ έχοντας 5π. με 1/2 βολές και 2/3 δίποντα, πέντε ριμπάουντ, ένα κόψιμο κι ένα λάθος. Ο πρωτοετής φόργουορντ, μάλιστα, ήταν εκείνος που σημείωσε το τελευταίο καλάθι της αναμέτρησης.

Το Νόρθουεστερν Στέιτ γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτήν τη φορά με 99-93 από το Χιούστον Μπάπτιστ στο «Sharp Gymnasium», με το Ρόμπερτ Χουγκάζ να μένει στο παρκέ για μόλις δύο λεπτά, έχοντας ένα λάθος. Περιορισμένη παρουσία, καθώς πάτησε παρκέ για ένα λεπτό, είχε και ο Δημήτρης Κλωνάρας στην ήττα του Καλιφόρνια με 73-64 από το Όρεγκον Στέιτ στο «Gill Coloseum».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ