16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νίκες με φόντο τα πλέι οφ για Μπραουνσβάιγκ και Γκέτινγκεν

Σημαντικό βήμα ώστε να προλάβουν την οκτάδα έκαναν η Μπραουνσβάιγκ και η Γκέτινγκεν οι οποίες επικράτησαν των Μιτελντόιτσερ και Αμβούργο αντίστοιχα. Νίκη παραμονής έκανε η Φρανκφούρτη.

Στο πρώτο ματς της βραδιάς η Φρνακφούρτη δεν βρήκε κάποια σημαντική αντίσταση από την κατώτερη Γκίσεν 46ερς με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 90-82 και την έπιασε σητ βαθμολογία με ρεκόρ 6-15. Με αυτή τη νίκη πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα καθώς απομακρύνθηκε δύο νίκες από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Κράτζερ και Τζόουνς με 23 πόντους έκαστος.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Νίκη που την βάζει για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ πέτυχε η Γκέτινγκεν απέναντι στο Αμβούργο με σκορ 101-95. Σε ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες δεν λειτούργησαν η Γκέτινγκεν έδειξε τα δόντια της από το ημίχρονο (58-37) αλλά στην επανάληψη επαναπαύτηκε και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην όγδοη θέση με 11-10 ενώ το Αμβούργο παρέμεινε στον πάτο με 3-17.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσει παρά την καλή του εμφάνιση (18π.) δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της Μιτελντόιστερ από την Μπραουνσβάιγκ με 95-89. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη κάνουν όνειρα για πλέι οφ (9-11) ενώ οι γηπεδούχοι γλυκοκοιτάζουν τον υποβιβασμό (3-17).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ