18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νήαρ για παραμονή με Καραμπά

Η Νήαρ Ηστ χτυπήθηκε «αλύπητα» από τραυματισμούς την τρέχουσα σεζόν, και αρκετοί την είχαν ως πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό, καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας, μετρούσε 9 συνεχόμενες ήττες,  με τις περισσότερες να έρχονται με μεγάλη διαφορά.

Έτσι, στην Καισαριανή αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Πέτρο Καραμπά, με το τεράστιο μέγεθος για τον σύλλογο, όπως είναι ο Τόλης Καρνέσης, να μένει για λίγο στην άκρη, έχοντας και ο ίδιος επιθυμία να δει ένα νέο προπονητή να βγαίνει μπροστά, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν.

Ο coach Καραμπάς εξάλλου ήταν αυτός που έφερε την αναγέννηση στην Δάφνη, φέρνοντας την ως την Α' ΕΣΚΑ, για να απομακρυνθεί λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, και να δει τη συνέχεια της πορείας του να έρχεται στη Νήαρ Ήστ. Πλέον μετράει δυο συνεχόμενες νίκες με Αγίους Αναργύρους και ΟΚΑ Μεοσγείων στην έδρα της ομάδας του, με αποτέλεσμα να βγει από την δυάδα υποβιβασμού, και να επαναφέρει την ψυχολογία που έλειπε στους παίκτες του, και όλα αυτά χωρίς να έχει επιστρέψει κάποιους από τους τραυματίες.

Ο δρόμος σίγουρα για την παραμονή είναι δύσκολο,ς αλλά η Νήαρ Ήστ θα δώσει την μάχη της...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ