20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέων Ανδρών: Δεύτερο βήμα με Ρωσία

Η Εθνική Νέων Ανδρών ήταν έως και εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της με την Ουκρανία στο European Challenger U20. Σήμερα είναι έτοιμη να κάνει το δεύτερο βήμα της στη διοργάνωση. Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, στις 18.00 αντιμετωπίζει τη Ρωσία σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το youtube.com/hellenicbf.

Η ελληνική ομάδα έχει καταφέρει να προσπεράσει τραυματισμούς με πλέον πρόσφατο αυτόν τον Ανδρέα Τσουμάνη μόλις δύο μέρες πριν το τζάμπολ των αγώνων και έδειξε ένα πολύ  καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα. Κατά (μεγάλα) διαστήματα το μπάσκετ που έπαιξε ήταν γρήγορο, γεμάτο ενέργεια με πίεση στην άμυνα και πολλές λύσεις στην επίθεση, φτάνοντας σε μια νίκη που άγγιξε τους 40 πόντους. Νετζήπογλου, Τανούλης, Ιατρίδης έκαναν το ντεμπούτο τους με τα γαλανόλευκα και θα είναι έτοιμοι, όπως και οι πιο έμπειροι από διεθνείς διοργανώσεις "μικρών" εθνικών ομάδων συμπαίκτες τους.

Η Ρωσία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το Ισραήλ σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Έδειξε πως διαθέτει λύσεις, έχει τα κορμιά να απειλήσει και μπορεί να κάνει τη... ζημιά. Η ελληνική ομάδα, όπως δήλωσε και χθες ο προπονητής της Μάνος Μανουσέλης, θέλει να συνεχίσει σήμερα από εκεί που σταμάτησε χθες με κλειδί την άμυνα και την ενέργεια.

Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή που έχουν νοσήσει και οι οποίοι θα φέρουν τα σχετικά πιστοποιητικά μαζί τους. Στο γήπεδο επιτρέπονται ως 3.000 φίλαθλοι και το εισιτήριο στοιχίζει 5 ευρώ για τους τρεις αγώνες της ημέρας. Τα εκδοτήρια ανοίγουν μία ώρα πριν το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης.

Το σημερινό πρόγραμμα

15.00 Σλοβενία - Ουκρανία

18.00 Ελλάδα - Ρωσία

21.00 Ισραήλ - Βέλγιο

*Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ