15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νερς: “Ο Σκαριόλο είναι μπασκετικό μυαλό”

Ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του All Star Game, για τον συνεργάτη του στον πάγκο των περσινών πρωταθλητών, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος έχει πάρει άδεια από την ομάδα αυτό το διάστημα, προκειμένου να κοουτσάρει την Εθνική Ισπανίας στα Παράθυρα του Eurobasket 2021 και εκείνος μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για αυτόν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Αγαπώ πραγματικά τον Σέρτζιο και μου λείπει. Είναι αναπόσταστο κομμάτι του οργανισμού και ένας από τους λόγους που αυτό το γκρουπ είναι έτσι διαμορφωμένο. Είναι μπασκετικό μυαλό, πολύ έξυπνος και συγκροτημένος. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχω δίπλα μου στον πάγκο και προσθέτει αξία σε αυτό που είμαι ως προπονητής". 

Αναφορικά με την Εθνκή Ισπανίας και τον Μαρκ Γκασόλ, που βρίσκεται επίσης στους Ράπτορς, ανέφερε: "Τώρα βρίσκεται με την Εθνική Ισπανίας, αυτό είναι κάτι που κατανοούμε και για το οποίο είμαστε επίσης περήφανοι και χαιρόμαστε για αυτόν. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει καταφέρει εκεί. Το είδαμε και το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο και από αυτόν και από τον Μαρκ φυσικά. Είμαστε περήφανοι για αυτούς". 

Τέλος, στάθηκε στη συνεισφορά του Μαρκ Γκασόλ στην ομάδα του Τορόντο: "Κάνει πολύ καλά όσα θα μπορούσε να κάνει και ένα ποίντ γκαρντ, ό,τι καλύτερο παιρνάει από το χέρι του όταν έχει την κατοχή της μπάλας. Προσφέρει πολλά τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση. Ο επιθετικός του πλουραλισμός είναι ιδιαιτέρως σημαντικός. Μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι. Πολλές φορές λέω στους παίκτες μου να ξεκινήσουν την επίθεση, απλά δίνοντας την μπάλα σε αυτόν". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ