23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέο στοίχημα για τον Κωνσταντινίδη βρίσκεται στην Ουγγαρία

Ο Τόνυ Κωνσταντινίδης έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από το Ρέθυμνο, και έτσι μετά το μικρό, περσινό διάλειμμα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, η περιπλάνηση στο εξωτερικό συνεχίζεται, με τον επόμενο σταθμό του να βρίσκεται στην Ουγγαρία και την Κορμέντ. 

Η συμμετοχή στην ημιτελική φάση του ουγγρική πρωταθλήματος ήταν μόνο η αρχή και στόχος είναι η υπέρβαση την προσεχή αγωνιστική περίοδο για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Στο… βάθος είναι οι τίτλοι και η διεκδίκηση τόσο του πρωταθλήματος, οσο και του κυπέλλου, κάτι βέβαια πολύ δύσκολο με τα δεδομένα της χώρας.

Οι προσθήκες ποιοτικών παικτών από τη διεθνή αγορά (Kenyon Mcneaill, Desonta Bradford, T.J. Price, Justin Baker KAI Jonas Bentdget) την οποία ο Κύπριος κόουτς γνωρίζει καλά, θα δώσουν το έναυσμα για να ανεβάσει η Κορμέντ επίπεδο. 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει και θα μπουν οι βάσεις για να υπάρξει ομοιογένεια και καλή χημεία. Μια ακόμη πρόκληση για τον Τόνυ Κωνσταντινίδη ξεκινάει, ο οποίος έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του να πετύχει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ