18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέο πρόσωπο στον Ήφαιστο ο Δημήτρης Σταμάτης (pic)

Νησιώτης θα παραμείνει ο Δημήτρης Σταμάτης. Από τη Ρόδο θα μετακομίσει στη Λήμνο, μετά τη συμφωνία με τον Ήφαιστο για την σεζόν 2018-19.

Ο Ο 22χρονος γκαρντ (1.88) ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, συνέχισε στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς, συνέχισε στην Κύμη και πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηφαίστου τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθώ στη Λήμνο και θα είμαι μέλος της προσπάθειας που κάνει η οικογένεια Μπούμπουρα το νησί. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά σήμερα τόσο τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Σπύρο Μπούμπουρα όσο και το υπόλοιπο επιτελείο του Ηφαίστου και διαπίστωσα ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.

Για τον προπονητή της ομάδας, τον κ. Μανωλόπουλο μόνο καλά λόγια έχω να πω όπως επίσης και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε αρχικά να φέρουμε τον κόσμο της Λήμνου στο γήπεδο και να τους κάνουμε να αγαπήσουν την ομάδα και να στέκονται στο πλευρό μας. Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και ελπίζουμε θα το πετύχουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ