18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέο πρόσωπο ή deja vu στον Εθνικό

Οι εξελίξεις αναμένονται με ταχύτατους ρυθμούς στον Εθνικό, καθώς μετά την αποχώρηση του Κώστα Σορώτου από την τεχνική ηγεσία, και με την επικείμενη εβδομάδα να περιλαμβάνει δυο παιχνίδια, η διάδοχη κατάσταση πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι οι δυο στόχοι που έχουν πάρει προβάδισμα, φαίνεται να είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στον Κόροιβο από τον οποίο αποχώρησε πριν σύντομο χρονικό διάστημα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει δείξει την δουλειά του και την περσινή σεζόν στην Κω και τον Ιπποκράτη. Η έτερη επιλογή θυμίζει περισσότερο κατάσταση deja vu, καθώς και την προηγούμενη φορά που είχε αποχωρήσει ο Κώστας Σορώτος, την θέση του είχε πάρει ο τότε βοηθός του Μάριος Γούναρης. Ο πρώην τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στο Π.Φάληρο, και αποτελεί έναν από τα δυο πρόσωπα που κυριαρχούν στο ποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα του Πειραιά. Υπάρχει και μια τρίτη λύση, η οποία είναι ο Κώστας Οικονομάκης, ο οποίος έχει μιλήσει με τον Εθνικό, και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο νέος τεχνικός των «μπλε».

Και οι τρεις απασχολούν τους ανθρώπους του Εθνικού, χωρίς κάποιος να έχει πάρει προβάδισμα στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ