23.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Νέο «νυστέρι» για Τζορτζ

Ο Πολ Τζορτζ ταλαιπωρήθηκε φέτος από διπλό τραυματισμό στον ώμο, αλλά τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ απόλυτα υγιής και έτοιμος να βοηθήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξιό ώμο, ο 29χρονος φόργουορντ πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αριστερό ώμο. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και θα ξεκινήσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να είναι διαθέσιμος στην έναρξη της προετοιμασίας των «βροντών» για το νέο πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου, σε αγώνα κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, και συνέχισε να παίζει τραυματίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Φανερά επηρεασμένος από το διπλό τραυματισμό του είδε τα ποσοστά ευστοχίας του να κατρακυλούν και, παράλληλα, τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να αποκλείονται με 4-1 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς από τα ημιτελικά της Δύσης, χωρίς να μπορεί να τους βοηθήσει ουσιαστικά. «Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού», είχε αποδεχθεί τη μοίρα του ο ίδιος, που με το διπλό χειρουργείο αφήνει πλέον πίσω τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορεί, υγιής, να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ