21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νέο… άκυρο για τον Νοά

Ο Γιοακίμ Νοά παραμένει χωρίς ομάδα, με το μέλλον του να κρίνεται προς το παρόν αβέβαιο. Ακυρώθηκε το δοκιμαστικό που θα είχε με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Οι Λέικερς έψαχναν για σέντερ μετά τον τραυματισμό του Ντε Μάρκους Κάζινς, αλλά κατέληξαν στον Ντουάιτ Χάουαρντ. Οι συμπολίτες, Κλίπερς, κάλεσαν το Γάλλο να προπονηθεί μαζί τους, διεκδικώντας το τελευταίο εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά εν τέλει του έριξαν κι εκείνοι… άκυρο. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν, όπως αναφέρει η «Los Angeles Times», προς το παρόν όμως ο Ντοκ Ρίβερς αναζητεί άλλη λύση.

Ο 34χρονος σέντερ, ο οποίος αναδείχθηκε αμυντικός χρονιάς το 2014 και έχει γίνει δύο φορές all star (2013, 2014), αγωνίστηκε πέρυσι στους Μέμφις Γκρίζλις έχοντας κατά μέσο όρο 7,1π., 5,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 16.5’ σε 42 αγώνες. Τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους τραυματισμούς του, σε γόνατο και ώμο, ο ίδιος όμως αισθάνεται πως μπορεί ακόμα να προσφέρει στο ΝΒΑ. Μένει να δούμε εάν θα βρεθεί, τελικά, ομάδα για να τον εμπιστευτεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ