16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέο άγριο «κράξιμο» ΛεΜπρόν σε Τραμπ!

Η τραγωδία της Φλόριντα έχει συγκινήσει ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να τοποθετείται επίσης για το θέμα και να μην χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι παίκτες και οι προπονητές του ΝΒΑ δεν έχουν κρύψει ποτέ τις πολιτικές και κοινωνικές τους ευαισθησίες, με την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο στις Ηνωμένες Πολιτείες να τους έχει «ωθήσει» στο να κινητοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Ένας από τους αθλητές που δεν έχουν διστάσει σε πολλές ευκαιρίες να... τα χώσουν στον πρόεδρο της χώρας, είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε υπερασιστεί τους Ουόριορς, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να τον επισκεπτούν, αφού φόρεσαν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή το καλοκαίρι του 2017, ενώ λίγο αργότερα συντάχθηκε μαζί τους, για μία κοινή επίθεση, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να... σιγοντάρει.

Ο «Βασιλιάς» πραγματοποίησε νέα επίθεση κατά του Τραμπ, με αφορμή το τραγικό συμβάν της Φλόριντα, όπου μανιακός δολοφόνος σκότωσε 17 άτομα σε σχολείο. Για ακόμη μία φορά, ο ηγέτης των Καβαλίερς δεν μπορούσε να κρατηθεί και, μετά τον Στιβ Κερ, εξαπέλυσε τα δικά του «πυρά».

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς είπε στη USA Today πως «το κλίμα είναι καυτό. Στην νούμερο ένα δουλειά στις ΗΠΑ, ο άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή, είναι κάποιος που δεν καταλαβαίνει τον κόσμο. Και πραγματικά δεν νοιάζεται καθόλου (σ.σ. doesn't give a shit), για τους ανθρώπους. Όταν μεγάλωνα, υπήρχαν τρεις δουλειές που κοίταζες, για να πάρεις έμπνευση: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, οποιοσδήποτε ήταν ο κορυφαίος στον αθλητισμό και ο κορυφαίος μουσικός της εποχής. Ποτέ δεν πίστευες, ότι μπορούσες να γίνεις σαν αυτούς, αλλά έπαιρνες έμπνευση.

Και αυτή τη στιγμή, ζούμε μία κακή στιγμή με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τη στιγμή, που δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που βγάζει από το στόμα του, θα συνεχίσουμε να προειδοποιούμε τον κόσμο που μας βλέπει και μας ακούει, ακόμη κι αν δεν είναι αυτός ο πιο σωστός δρόμος.

Είναι αστείο, γιατί δε θα έπρεπε να είμαι αναίσθητος μπροστά στα ρατσιστικά σου σχόλια. Δε θα έπρεπε να είμαι αναίσθητος, μπροστά στη συμπεριφορά σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ