25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέος Πρόεδρος του IBF ο Οράσιο Μουρατόρε, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της FIBA, το οποίο διεξήχθη στο Πεκίνο, αποφασίστηκε το νέο ΔΣ του IBF, στο οποίο τα καθήκοντα του προέδρου θα αναλάβει ο Οράσιο Μουρατόρε ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου θα είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το Σάββατο (14/9) πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της FIBA στο οποίο συζητήθηκαν αρκετά επίκαιρα θέματα αλλά και αρκετές αποφάσεις για την επόμενη τετραετία όσον αφορά στο IBF.

Όμως αποφασίστηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο επίτιμος Πρόεδρος της FIBA, Oράσιο Μουρατόρε ενώ στο πλευρό του και στη θέση του Αντιπροέδρου θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Στη θέση του ταμία θα είναι ο Μάνφρεντ Στρόχερ (Γερμανία) ενώ επίτιμος Πρόεδρος του ΙBF θα είναι και ο Ισπανός Πέδρο Φεραντίθ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Οράσιο Μουρατόρε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αναλάβω καθήκοντα, με αυτόν τον νέο ρόλο στο IBF. Ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο και o IBF έχει μεγάλη επίδραση σε πολυάριθμες κοινότητες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος μου είναι, να συνεχιστεί η σπουδαία δουλειά που γίνεται και με τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, προωθώντας τις αξίες και την κληρονομία, του αθλήματος μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ