15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέος προπονητής των Μπουλς ο Ντόνοβαν! (pic)

Ο Μπίλι Ντόνοβαν δεν άργησε πολύ να βρει την νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα και μετά το «διαζύγιο» με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αναμένεται να αναλάβει το δύσκολο έργο και να επιστρέψει στις επιτυχίες τους Σικάγο Μπουλς.

Οι «ταύροι» έψαχναν τον άνθρωπο που θα του αναθέσουν... τα κλειδιά του συλλόγου και ύστερα από αρκετή αναζήτηση κατέληξαν στην περίπτωση του Μπίλι Ντόνοβαν ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο Αμερικανός τεχνικός ύστερα από πέντε χρόνια στους Θάντερ και ρεκόρ 243-157 αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να εγκαταλείψει τη Δύση για τα... μάτια της Ανατολής.

Ο πρώην τεχνικός του κολεγίου της Φλόριντας πρόλαβε να «φτιάξει» αρκετά καλό όνομα στο ΝΒΑ ύστερα και την πετυχημένη φετινή σεζόν όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και στο Game 7 από τους Ρόκετς. Η συνεργασία του με νέους παίκτες φαίνεται να εντυπωσίασε τον general manager των Μπουλς, Αρτούρας Καρνισόβας, καθώς ο οργανισμός αποτελείται από αρκετούς νέους εξελίξιμους αθλητές με μεγάλες προοπτικές.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζέρι, τον Mάικλ τον Aρτούρας και τον Mαρκ για την ευκαιρία να προπονήσω τους Μπουλς. Θέλω επίσης να τους ευχαριστήσω για το χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτήν τη διαδικασία πρόσληψης. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Arturas και θα εργαστούμε μαζί για λογαριασμό αυτού του ιστορικού συλλόγου» ήταν τα λόγια του Μπίλι Ντόνοβαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ