21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέος προπονητής στην Τσεγκλέντι ο Κεραμιδάς

Στους πάγκους του Γυναικείου μπάσκετ επιστρέφει ο Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος συμφώνησε με τον Τσεγκλέντι, και πλέον θα μετακομίσει στην Ουγγαρία.

Η νέα του ομάδα αγωνίζεται στο Eurocup, ενώ την περσινή σεζόν αντιμετώπισε σε παιχνίδια ομίλου τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε και στα δυο παιχνίδια, και πλέον θέλει να κάνει μια νέα αρχή, ερχόμενη σε συμφωνία με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό.

Ο 51χρονος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Γυναικών, της Εθνικής Νέων Γυναικών και βοηθός προπονητή στη Μεσογειακή Ομάδα Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Eurobasket 2005, ενώ την περσινή σεζόν μπορεί να είχε συμφωνήσει με τον Ερμή Αγιάς, αλλά η άνοδος των Θεσσαλών στην Basket League, τον έφερε στην Αμαλιάδα και τον Κόροιβο.

Σπουδαίο έργο διετέλεσε και στο Μαρούσι, το οποίο αναμόρφωσε το οποίο ανέλαβε στα τέλη του 2014 στη Β' Εθνική και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας εκείνη τη σεζόν στη Γ' Εθνική, κατάφερε να το φέρει στην Α2, δημιουργώντας μια εξαιρετική ομάδα. Στο Γυναικείο ήταν προπονητής στις ομάδες της Αγία Παρασκευής, της Ακαδημίας Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Σπόρτιγκ, του Παναθηναϊκού, της Σόλνα (Σουηδία).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ