19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέος… περίπατος για Ιταλία (vids+pics)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε και το δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 η Ιταλία, συντρίβοντας με 92-61 την Αγκόλα στη Φοσάν.

Μετά την άνετη επικράτησή τους απέναντι στις Φιλιππίνες οι παίκτες του Μέο Σακέτι έκαναν επίδειξη δύναμης και κόντρα στους Αφρικανούς, στη «Foshan International & Sports Culture Arena», διπλασιάζοντας τις επιτυχίες τους στα κινεζικά παρκέ και πλησιάζοντας στην πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Το ματς δεν αντέχει κριτικής, με τη «σκουάντρα ατζούρα» να έχει τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκειά του. Πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι Ιταλοί, με το Μάρκο Μπελινέλι να τελειώνει με 17π. σε 20’, ενώ «διπλός» με 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ ήταν ο Τζεφ Μπρουκς. Από το συγκρότημα του Ουίλιαμ Βόιτ, των 16 λαθών και της τρομερής αστοχίας από την περιφέρεια (2/18 τρίποντα), ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Γιανίκ Μορέιρα πάλευε μόνος του (15π., οκτώ ριμπάουντ).

Δεν έλειψαν, πάντως, τα απρόοπτα λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και το Λιονέλ Πάουλο παραλίγο να έρθουν στα… χέρια, όταν ο δεύτερος έριξε κουτουλιά στον πρώτο! Δείτε, εδώ, το σχετικό βίντεο.

Διαιτητές: Στίβεν Άντερσον (ΗΠΑ), Μάρτινς Κοζλόβσκις (Λετονία), Γεβγκένι Μικχέγεβ (Καζακστάν).
Δεκάλεπτα: 25-11, 44-21, 70-42, 92-61.
Η στατιστική της αναμέτρησης: http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/game/0209/Italy-Angola#tab=boxscore



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ