21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέοι μπελάδες για Άρη!

Όσο ο Νίκος Λάσκαρης διαβεβαιώνει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο στον Άρη, τόσο "σκάνε" ειδήσεις που επιβεβαιώνουν μάλλον το αντίθετο. Τελευταία ανησυχητική εξέλιξη ήταν η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο Νίκος Πετράτος προκειμένου να καταπέσει ο διακανονισμός του άρθρου 99, στο οποίο έχει υπαχθεί η ΚΑΕ Άρης. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος εκπροσωπεί τους Δήμο Ντικούδη, Άντριου Μπετς, Νίκο Αργυρόπουλο, Φάνη Κουμπούρα και Κώστα Χαραλαμπίδη, στους οποίους οφείλονται ληξιπρόθεσμες δόσεις από αυτόν τον διακανονισμό. Μετά από αυτή την καταγγελία που έκανε, ο Άρης είναι υποχρεωμένος μέσα σε διάστημα πέντε ημερών να εξοφλήσει αυτή την οφειλή και αν δεν το κάνει, τότε ο διακανονισμός θα εκπέσει και θα πρέπει να γίνει άλλος για το σύνολο του οφειλομένου ποσού προς τους συγκεκριμένους παίκτες (που είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ) μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Το μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, αν μέσα σε πέντε ημέρες ο Άρης δεν τακτοποιήσει το θέμα, είναι η αδυναμία του να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Διότι ένα από τα προαπαιτούμενα για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι η ύπαρξη διακανονισμών με όλους τους πιστωτές, οπότε αν εκπέσει ο συγκεκριμένος διακανονισμός, η ΕΕΑ δεν θα μπορέσει να βγάλει πιστοποιητικό. 

Πάντως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά καθησυχαστική. "Θα τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν με τον κ. Πετράτο. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το άρθρο 99", είναι η θέση που πήρε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, δύο νέες προσφυγές κατατέθηκαν στην ΕΕΟΔΑΚ σε βάρος του Άρη για οφειλές από την περσινή σεζόν. Από τον Δημήτρη Πρίφτη και από τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο πρώτος είναι τώρα στην Ούνιξ, ο δεύτερος στην ΑΕΚ, όμως και οι δύο θέλουν να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, που δεν έχουν πάρει ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ