26.4 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Νέντοβιτς και φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την Basket League και τον αγώνα με το Μεσολόγγι και το ενδιαφέρον του στρέφεται ξανά στην Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία του για την διπλή εβδομάδα άρχισε με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στο παρκέ, αλλά και φιλάθλους να δίνουν το  "παρών" στο ΟΑΚΑ.
Ο Νέντοβιτς έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό και θεραπεία, δείχνοντας πως μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής. Ο Σέρβος γκαρντ είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του, όπου είχε επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό για τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.
Οι "πράσινοι" δεν ήταν μόνοι τους στο ΟΑΚΑ σήμερα. Οργανωμένοι οπαδοί παρακολούθησαν για περίπου 10-15 λεπτά την προπόνηση, από την εξέδρα.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκας, χωρίς ελπίδες πρόκρισης στα play offs αντιμετωπίζει αυτήν τη διπλή εβδομάδα την Μπασκόνια (30/3) και την Αρμάνι Μιλάνο (1/4), έχει τους δύο εξ αναβολής αγώνες με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η αυλαία θα πέσει στις 8 Απριλίου με την αναμέτρηση απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία.
 
 
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ