27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νέντοβιτς: Είπε “όχι” στο Προολυμπιακό Τουρνουά

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι στη λίστα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αλλά δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Εθνικής Σερβίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Ο Σέρβος γκαρντ δεν μπορεί να προπονηθεί στους ρυθμούς που απαιτούνται αυτή τη στιγμή και έτσι θα μείνει εκτός.

Ο Νέντοβιτς με δηλώσεις του τόνισε πως είναι σε επαφή με τον Κοκόσκοφ και εξήγησε: "Του έχω ήδη πει πως έχει η κατάσταση από τον Απρίλιο και πως δεν έχουν προπονηθεί, γιατί απλά δεν μπορούσα. Είμαι καλύτερα, έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζα από τις συνέπειες του κορονοϊού, αλλά χρειάζομαι ξεκούραση και να αρχίσω να προπονούμαι στη συνέχεια σταδιακά να βρω το ρυθμό μου. Και πρέπει να δω το θέμα στον καρπό μου αυτή τη στιγμή. Στο Προολυμπιακό Τουρνουά δεν θα αγωνιστώ και κρατάμε τις πιθανότητες ανοιχτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Ο Σέρβος γκαρντ έχει ήδη διατυπώσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Είτε η επιθυμία του γίνει πράξη, είτε όχι θέλει να είναι 100% έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, γι' αυτό και θα εστιάσει στο να επιστρέψει υγιής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ