15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέντοβιτς: “Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού” (vid)

O Παναθηναϊκός με αρκετά γνώριμα πρόσωπα στη σύνθεσή του, αλλά και πολλά νέα ετοιμάζεται για τη σεζόν 2021-22. Η Ευρωλίγκα μίλησε για τη χρονιά που αρχίζει και στην Ευρώπη αυτήν την εβδομάδα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, τον αρχηγό της Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Πρίφτης τόνισε πως "ο Παναθηναϊκός έχει πάντα τους υψηλότερους στόχους" και πρόσθεσε: "Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι και να βρεθούμε σε ψηλότερη θέση από αυτή που τερματίσαμε πέρυσι".

Ο Παπαέτρου δήλωσε: "Αυτό που εγώ θέλω να δω είναι μια ομάδα που θα παλεύει σε κάθε αγώνα και να ολοκληρώσουμε με επιτυχίες τη σεζόν, σύμφωνα με τους στόχους που θέτει ο ίδιος ο σύλλογος. Ο στόχος μας είναι μια θέση στα play offs. Πρέπει λοιπόν όλοι να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε ως εκεί".

Ο Νέντοβιτς, αν και συγκαταλέγεται στους ξένους, φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη σημαίνει Παναθηναϊκός: "Η φανέλα αυτής της ομάδας είναι βαριά! Πολύ βαριά! Εκατομμύρια φίλαθλοι την παρακολουθούν και την στηρίζουν. Δεν πιστεύω πως πολλές ομάδες στην Ευρώπη έχουν τέτοια πίεση. Και είναι καλή πίεση, γιατί σε ωθεί να κάνεις βήματα μπροστά. Είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία και πρέπει να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ