17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέντοβιτς: “Από τον Γκάλη είχε να σκοράρει κάποιος τόσο πολύ”;

Η ισραηλινή ιστοσελίδα walla.co.il θυμήθηκε ότι ο τελευταίος παίκτης που είχε σημειώσει στην έδρα της Μακάμπι περισσότερους πόντους από τους 39 που σκόραρε ο Νεμάνια Νέντοβιτς το βράδυ της Τρίτης, ήταν ο Νίκος Γκάλης! Και ρώτησε τον Σέρβο γι' αυτό.

"Ουάου! Από τον Γκάλη είχε να σκοράρει κάποιος τόσο πολύ εδώ; Μίλησα με τη σύζυγό μου και της είπα πόσο καλά αισθάνομαι σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω εξήγηση γι' αυτό το φαινόμενο, αλλά πάντα παίζω καλά εδώ. Είναι για μένα ναός του μπάσκετ", απάντησε ο Σέρβος και προσπάθησε να εξηγήσει πώς έκανε αυτή την τόσο μεγάλη εμφάνιση: 

"Περίμενα το παιχνίδι να έρθει σε μένα. Στην αρχή δεν πίεσα τον εαυτό μου και μόλις έβαλα δύο δύσκολα σουτ, τα πάντα έγιναν πολύ πιο εύκολα μετά. Ξαφνικά το καλάθι φαινόταν μεγάλο και σκόραρα από παντού, ακόμα κι αν είχα δύο παίκτες πάνω μου".

Παρ' όλα αυτά ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε: "Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα. Είμαι ευχαριστημένος με την ατομική μου απόδοση, αλλά θα ήταν τέλεια αν είχαμε νικήσει κιόλας. Αξίζουμε περισσότερες νίκες απ' όσες έχουμε ως τώρα κι ελπίζω να έχω κι άλλα τέτοια βράδια. Αλλά μαζί με νίκες".

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας και ο Νέντοβιτς προσπαθεί να εξηγήσει: "Μας κοστίζουν οι μικρές λεπτομέρειες και πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Έχουμε νεαρή ομάδα, χωρίς μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις 35 λεπτά σε υψηλό επίπεδο, επειδή ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει ένα παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ