26.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Νέες απουσίες για την Ιταλία

Η Εθνική Ιταλίας δεν έχει καν ξεκινήσει την προετοιμασία της για το τρίτο «παράθυρο» της FIBA και ήδη μετράει δύο απουσίες.

Ο Ρομέο Σακέτι ανακοίνωσε τα 24 ονόματα της προεπιλογής για τους επόμενους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά τα δύο εξ αυτών δεν θα καταστεί δυνατό να δώσουν το παρών στις προπονήσεις ούτε, φυσικά, στα επίσημα ματς. Ο λόγος για τον Τζεφ Μπρουκς και τον Ντιέγκο Φλακαντόρι. Ο πρώτος δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του το ιταλικό διαβατήριο και κατά πώς φαίνεται δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στα προσεχή παιχνίδια με την Κροατία στην Τεργέστη (28/06) και την Ολλανδία στο Γκρόνινγκεν (01/07). Υπάρχει, πάντως, και δεύτερος νατουραλιζέ -ο Κρίστιαν Μπερνς- και πιθανότητα με αυτόν θα αγωνιστεί η Εθνική.

Όσον αφορά στον 22άχρονο γκαρντ, η Τρέντο ανακοίνωσε πως θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση, κάτι που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει να αναρρώσει ώστε να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, αφού για την ανάρρωσή του θα χρειαστούν τουλάχιστον είκοσι ημέρες. Θυμίζουμε πως εκτός, για τη «σκουάντρα ατζούρα», είναι ήδη οι Τζίτζι Ντατόμε, Νικολό Μέλι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντανίλο Γκαλινάρι και Μάρκο Μπελινέλι, για το δικό του λόγο ο καθένας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ