16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέα συνάντηση του Τραμπ με τους Κομισάριους!

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για το μέλλον των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ, καθώς πρόκειται να επικοινωνήσουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Ντόναλντ Τραμπ με τους Κομισάριους των κορυφαίων ομαδικών αθλημάτων (NBA, NFL,ΝHL,MLB).

Στην πρώτη σύσκεψη πριν από περίπου 10 ημέρες δεν είχε βγει... λευκός καπνός με τον Άνταμ Σίλβερ να ξεκαθαρίζει ότι η υγεία των παικτών είναι η προτεραιότητά του αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και όλοι είναι θετικοί στο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα έστω και με καθυστέρηση, καθώς διακυβεύονται αρκετά χρήματα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, επεδίωξε την σημερινή συζήτηση ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και να δημιουργηθεί ένα πιο σαφές πλάνο με στόχο την επανεκκίνηση των αθλημάτων.

Στη σύσκεψη όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναμένεται να συμμετάσχουν και ιδιοκτήτες ομάδων απ' όλα τα αθλήματα. Oι οργανισμοί του ΝΒΑ πρόκειται να εκπροσωπηθούν από τον επικεφαλή των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ