19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα νίκη για Ολυμπιακό (pics)

Σε άνετη επικράτηση, με 60-48, απέναντι στο Φάρο Κερατσινίου έφθασε ο Ολυμπιακός σε φιλικό που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν δυνατά από την αρχή σε άμυνα και επίθεση, έτρεξαν σερί 12-0 και δεν δέχθηκαν καλάθι για περισσότερα από πέντε λεπτά. Στη συνέχεια πίεσαν σε όλο το γήπεδο, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων μέχρι και το φινάλε. Με αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, το προπονητικό τιμ έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν την προσεχή εβδομάδα με το Κύπελλο Ελλάδας.

Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβλερα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά και Στέλλα Καλτσίδου, ενώ μετά το τέλος του φιλικού άπασες ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στο Γιώργο Λεριώτη, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι, για τα γενέθλιά του.
Δεκάλεπτα: 20-8, 34-25, 50-36, 60-48.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Tα συμπεράσματα μας από την πορεία της προετοιμασίας είναι αρκετά και χρήσιμα σε γενικές γραμμές. Είδαμε αρκετά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και ορισμένα στα οποία θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε το επόμενο διάστημα. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στην ομαδική άμυνα και να ανεβάσουμε το τέμπο του παιχνιδιού μας και τους αυτοματισμούς μας στην επίθεση. Περιμένουμε την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή σεζόν, που είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και η διάκριση στην Ευρώπη».

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Μίσσας: «Θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν μπει σε μια βάση, αλλά είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένοι τομείς σε άμυνα και ριμπάουντ χρειάζονται βελτίωση και είναι πολύ σημαντικά. Από εκεί και πέρα, αρχίζουμε και έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αντιλαμβανόμαστε ορισμένα άλλα πράγματα, όσον αφορά στο πότε μπορούμε να πάμε αργά και γρήγορα και να αλλάζουμε ρυθμό. Επίσης, καταλαβαίνουμε και χτυπάμε τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδες. Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση και η συγκέντρωση που είναι βασικά στοιχεία. Για εμάς, αυτό που θέλουμε κάθε ημέρα είναι υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα».

    

Φωτ. από Ερασιτέχνη Ολυμπιακό



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ