18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Κηφισιά : Η μεγάλη επιστροφή του Πετροδημόπουλου

Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος αποτελεί ένα από τα μεγάλα κεφάλαια στην ιστορία της Νέας Κηφισιάς, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατάφερε να ανέρθει στην Α1 το 2013 και να αγωνιστεί για μια χρονιά στην Basket League.

Στη συνέχεια χάραξε μια σπουδαία πορεία με επιτυχίες και ανόδους σε Φάρο Κερατσινίου, Ιωνικό Νίκαιας και Διαγόρα Δρυοπιδέων, για να βρεθεί την σεζόν που μας άφησε στο Αιγάλεω, και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πλέον, στα 41 του χρόνια επιστρέφει στις Αδάμες, όπου ξανά συναντάει τον Φίλιππο Μοσχοβίτη.

Αναλυτικά :

«Δύναμη και εμπειρία αποκτά κάτω απ΄ τα καλαθια η Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ. Ο πολύπειρος σέντερ συμφώνησε με τον σύλλογο και θα τον ενισχύσει στο δύσκολο πρωτάθλημα 2021-22 της Β΄ Εθνικής.

Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος στην ουσία επιστρέφει στη Νέα Κηφισιά, με την οποία έπαιξε δύο χρονιές στην Α2, στέφτηκε πρωταθλητής της Α2 και πανηγύρισε την άνοδο της ΑΕΝΚ στην Α1 (2012-13) και συνέχισε και την πρώτη χρονιά της ΚΑΕ-ΑΕΝΚ στην Α1 (2013-14).
Κατόπιν συνέχισε σε ομάδες Α2 και Β΄ Εθνικής και επιστρέφει τώρα στη Νέα Κηφισιά... να ξανασυναντήσει τον παλιό του συμπαίκτη Φίλιππο Μοσχοβίτη.
Το ΔΣ του συλλόγου τον καλωσορίζει ξανά στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ και του εύχεται ΥΓΕΙΑ και ό,τι καλύτερο !!!!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ