23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα εποχή με Ντέηβιντ Μπλάτ

Η εποχή του Ντέηβιντ Μπλάτ στον Ολυμπιακό θα αρχίσει επίσημα με το που θα στείλει υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιό του. Ομως ουσιαστικά έχει ήδη ξεκινήσει. Μια μικρή (ελάχιστη θα λέγαμε για το μέγεθος του προπονητή και της συμφωνίας) οικονομική διαφορά που υπήρχε διευθετήθηκε και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός θα κοουτσάρει τους Ερυθρόλευκους διαδεχόμενος τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που συμπλήρωσε μια τετραετία στον "ηλεκτρικό" πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι τελικές διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος και ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρωσία το 2007 και με τη Μακάμπι το 2014 θα βρεθεί στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι και το καλύτερο δώρο των αδελφών Αγγελόπουλων στους φίλους του Ολυμπιακού, πολλοί εκ των οποίων είχαν ανησυχήσει όταν προ ημερών είχαν βγάλει την ανακοίνωση (αμέσως μετά τη λήξη του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου) όπου θύμιζαν ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη, καθώς πολλοί τη θεώρησαν αποχαιρετιστήρια.


Κάθε άλλο, οι πρόεδροι είναι εδώ και θέλουν να ξαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και γιατί όχι και της Ευρώπης. Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις ο έμπειρος τεχνικός θα εισπράξει 750.000 δολάρια για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του και 850.000 για τον δεύτερο έχοντας ρίξει αρκετά το κασέ του, ενώ βέβαια θα έχει σημαντικά μπόνους τίτλων.

Πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις (λύσης συνεργασίας με Σφαιρόπουλο και έναρξη συνεργασίας με Μπλάτ) για να πάρει σειρά η προσπάθεια ανανέωσης των τριών Ελλήνων παικτών (Σπανούλης-Παπανικολάου-Παπαπέτρου) που έχουν πλέον και νέα δεδομένα μπροστά τους γνωρίζοντας τον νέο προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ