24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Νέα δίωξη κατά Γιαννακόπουλου!

Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ Ευρωλίγκας και Δήμητρη Γιαννακόπουλου παίζεται από το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκού με αφορμή και αυτή τη φορά μια ανάρτηση του τελευταίου στο instagram. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο ο υπεύθυνος διαιτησίας της διοργάνωσης, Ρίτσαρντ Στόουκς, ορίζει τους διαιτητές και αυτό το σχόλιό του κρίθηκε ειρωνικό από την Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να τον εγκαλέσει ξανά.

Από τον Παναθηναϊκό δεν τοποθετείται κανείς επισήμως, σχολίαζαν πάντως μετά τη γνωστοποίηση της πειθαρχικής δίωξης ότι είναι προφανές πως δεν ασκείται για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου "πολέμου" που έχει κηρύξει η Ευρωλίγκα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ήδη τιμωρημένος με πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για άλλη ανάρτησή του στο instagram εναντίον οπαδών της Φενερμπαχτσέ.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, πάντως, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου με τέσσερα θέματα να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, αλλά αυτό της σχέσης της με τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ