24.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα βόμβα με Αγγελόπουλο στο Αιγάλεω

Το Αιγάλεω έχει βάλει σκοπό να «τρελάνει» κόσμο, και έτσι μετά την σπουδαία μεταγραφή του Γιάννη Γκαγκαλούδη, έκανε δικό του και τον Νίκο Αγγελόπουλο, αποτελώντας το πρώτο φαβορί να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, και να βρεθεί στην Βήτα, με τον έμπειρο αθλητή να επιστρέφει στο «Σίτι» μετά τη σεζόν 2008-2009 όταν και αγωνίστηκε στην ομάδα όταν αυτή βρισκόταν στην Α1.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους αθλητές στην θέση του, και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μια θέση σε ομάδα της Basket League, ενώ δημιουργεί ένα τρομερό δίδυμο με τον Αβραάμ Καλλινικίδη στην ρακέτα του «Σίτι». Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας έχοντας 10,1 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 22 παιχνίδια, ενώ μια σεζόν πριν βρέθηκε στον Χολαργό έχοντας σταθερά υψηλά νούμερα (10,8 π. και 4,1 ριμπ.).

Την πρώτη του επαφή με την Α2 είχε την σεζόν 2015-2016 όταν και κέρδισε την άνοδο από την Α2 με τον Φάρο Κερατσινίου συνεισφέροντας με 9,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια. Τις προηγούμενες χρονιές είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 με Κόροιβο Αμαλιάδας, Ρέθυμνο, Καβάλα, Αιγάλεω, Πανιώνιο και Ηλυσιακό.

Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για τις επαφές των δυο πλευρών με ρεπορτάζ στις 22/6.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ