19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νέα ατυχία για Εζέτζα (pics)

Τραυματίας αποχώρησε από τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αγία Παρασκευή, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», η Σύνθια Εζέτζα.

Οι παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη δεν κατάφεραν να χαρούν όπως θα ήθελαν τη νίκη τους, με την οποία έμειναν μόνες πρώτες στην κατάταξη μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, καθώς είδαν τη 17χρονη σέντερ -που προερχόταν από διάστρεμμα- να αποχωρεί με νέο πρόβλημα τραυματισμού. Πλέον, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός της.

Η Ρούλα Μούλη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε για το ματς: «Καταφέραμε και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν ψηλά, όπως κι εμείς, στη βαθμολογία. Δυσκολευτήκαμε σε κάποια σημεία του αγώνα, ωστόσο κατορθώσαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε την ατυχία να έχουμε τους τραυματισμούς της Ασπασίας Καλαμπάκου και της Παρασκευής Κοίλια, στις οποίες και αφιερώνουμε τη νίκη. Επιπλέον, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και προετοιμαζόμαστε πλέον για το ματς με την Ηλιούπολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ