22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νάτσος στο basketa.gr: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου κατέκτησε το «διπλό» στου Ζωγράφου απέναντι στον ΕΦΑΟΖ και συνεχίζει αήττητος στην κορυφή του 2ου ομίλου νότου της Γ΄Εθνικής. Το σερί αυτό αποτελεί έκπληξη ακόμα και για τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γρηγόρη Νάτσου στο basketa.gr.

Ο «άσσος» βγαλμένος από τα «σπλάχνα της ομάδας» αναφέρθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον ΕΦΑΟΖ, για τους στόχους του Κρόνου στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και τη δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί στον 2ο όμιλο νότου απέναντι στον Αργοναύτη.  

Ο Κρόνος κατέκτησε το «διπλό» μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Ζωγράφου, πως καταφέρατε να κάνετε αυτό το 5-0;
«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο ΕΦΑΟΖ. Ξέραμε από πριν ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι, καθώς ο ΕΦΑΟΖ παραδοσιακά έχει πολύ δυνατή έδρα και μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας κυρίως στις τελευταίες επιθέσεις όπου με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Δεν είναι όμως η μόνη δύσκολη έδρα που έχει παίξει ο Κρόνος, παρόλα αυτά ξεκινήσατε με ένα 5-0, το περιμένατε αυτό;
«Όχι για να είμαι ειλικρινής δεν το περιμέναμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, με παίχτες που έχουν φιλοδοξίες να εξελιχθούν μέσα απ’ την καθημερινή προπόνηση. Το καλό κλίμα και η χημεία που έχει βρει η ομάδα πιστεύω μας έχουν βοηθήσει να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τους σκόρερ του Κρόνου, κάθε αγωνιστική είναι και άλλος μπροστά στα ποσοστά, τι πρέπει να έχεις προκειμένου να το πετύχεις αυτό στην ομάδα σας;
«Το στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ότι όσοι βρίσκονται σε αυτήν είναι χρήσιμοι και μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Όλοι έχουν ενεργό ρόλο και δίνουν το 100%. Είμαστε ένα σύνολο που δεν στηρίζεται σε έναν παίχτη, αλλά στην ομαδική προσπάθεια, απ΄ την οποία κάθε αγωνιστική μπορεί να αναδειχθεί ο οποιοσδήποτε».

Ο Κρόνος παίζει ένα σκληρό μπάσκετ, πολλές φορές στα όρια του φάουλ θεωρείς ό,τι το χρειάζεται η κατηγορία αυτό;
«Θεωρώ πως εμείς είμαστε μια σκληρή ομάδα απ΄ την στιγμή που βγάζουμε ενέργεια καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Βέβαια η Γ’ Εθνική διαθέτει πολλές δυνατές ομάδες όποτε αυτό σε κάνει να γίνεσαι ακόμα πιο σκληρός όταν έρθεις αντιμέτωπος με αυτές».

Με το 5-0 δείχνετε οτι δεν φοβάστε κάποιον αντίπαλο, παρόλα αυτά έχετε τσεκάρει κάποιους ως δυνατούς;
«Σίγουρα δεν φοβόμαστε κανέναν και τους αντιμετωπίζουμε όλους με σεβασμό και στο μέγιστο δυνατό. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιες ομάδες, καθώς είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και όπως φαίνεται όλες οι ομάδες είναι ικανές και κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείχνει και η βαθμολογία άλλωστε».

Στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεστε Ραφήνα, ένα αρκετά καλό σύνολο, μια «ομάδα». Πως σκέφτεστε να την αντιμετωπίσετε;
«Προέχει ο αγώνας με το Παλαιό Φάληρο για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ. Είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμαζόμαστε γι΄ αυτό το παιχνίδι . Όσον αφορά την Ραφήνα γνωρίζουμε ότι είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες ..Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι».

Έχετε και το κύπελλο της ΕΣΚΑΚΑ, το Παλαιό Φάληρο είναι μια ομάδα που ανέβηκε από τα τοπικά κ εσείς μια ομάδα που βρεθήκατε στην Γ Εθνική κατηγορία απο τη Β. Πόσο κοντά μπορεί να είστε σαν αντίπαλοι;
«Το Παλαιό Φάληρο είναι ένα σοβαρό σωματείο με ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε κοντά σαν αντίπαλοι παρ ΄όλα αυτά θεωρώ πως θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δυο σκληρών ομάδων».

Άρα στόχος του Κρόνου είναι το νταμπλ;
«Όχι δεν θα το έλεγα. Στόχος του Κρόνου είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο, να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ και να αναδειχθούν παίχτες μέσα απ την ομαδική προσπάθεια. Από κει και πέρα ευχόμαστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ