16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νάγκετς: «Τριπλός» Γιόκιτς «κατάπιε» τους Λέικερς (vids)

Οι Ντένβερ Νάγκετς ανάγκασαν τους Λος Άντζελες Λέικερς στην τρίτη διαδοχική ήττα τους, συντρίβοντάς τους με 133-96 στην «Ball Arena».

Σε ένα ματς που η διαφορά έφθασε μέχρι και τους 42π. οι «σβόλοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ χάρη στον «τριπλό» Νίκολα Γιόκιτς (17π., δώδεκα ριμπάουντ, δεκατρείς ασίστ), τους 27π. και τα δέκα ριμπάουντ του Μπόουνς Χάιλαντ και τους 26π. του Τζεφ Γκριν.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 25π. και εννέα ριμπάουντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 19π., πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ πάλευαν μόνοι τους για τους «λιμνανθρώπους», οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Άντονι Ντέιβις και τον Καρμέλο Άντονι.

Την ήττα γνώρισαν και οι έτεροι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων», Λος Άντζελες Κλίπερς, με 101-94 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 18π., εφτά ριμπάουντ και εννέα ασίστ και ο Ντέρικ Ουάιτ με 19π. ηγήθηκαν των «σπιρουνιών», με τον Κέλντον Τζόνσον να έχει άλλους 17π. και έξι ριμπάουντ, τον Ντέβιν Βάσελ 10π. και έντεκα ριμπάουντ και τον Τζοκ Λαντέιλ επίσης 10π. και έντεκα ριμπάουντ.

Ο Αμίρ Κόφι με 20π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων, ο Σερτζ Ιμπάκα έκανε double double με 10π. και ισάριθμα ριμπάουντ, ο Μάρκους Μόρις τελείωσε με 15π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Νικολά Μπατούμ με 13π. και εφτά ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ