19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νάγκετς-Τρέιλ Μπλέιζερς 128-109: Tράβηξαν… τζόκερ (vids)

O Νίκολα Γιόκιτς σημείωσε 38 πόντους, ήταν η απάντηση στα τρίποντα του Λίλαρντ και οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στη νίκη επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 128-109. Η νίκη αυτή φέρνει τη σειρά στο 1-1 και τους δίνει μια ανάσα, καθώς η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στο Πόρτλαντ.

"Έπαιξαν πολύ επιθετικά και απαντήσαμε", τόνισε ο Γιόκιτς, ο οποίος είχε ακόμη οχτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ: "Ματσάραμε την επιθετικότητά τους, ίσως σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό".

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (18), ο Πολ Μίλσαπ (15), ο Άααρον Γκόρντον (13), ο Φακούντο Καμπάτσο (12, 6 α.) και ο Μόντε Μόρις (12) ακολούθησαν τον Σέρβο στους σκόρερ. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήταν το.. αντίπαλο δέος. Σταμάτησε στους 42 πόντους με 9/16 τρίποντα και μοίρασε 10 ασίστ, παίζοντας 42'23''. Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ τον ακολούθησε με 21 , ο Νόρμαν Πάουελ είχε 15 και ο Γιουσούφ Νούρκιτς μέτρησε επτά πόντους και 13 ριμπάουντ.

Ο Λίλαρντ σκέφτεται ήδη το τρίτο παιχνίδι στο Πόρτλαντ: "Θα πρέπει να κινήσουμε την μπάλα καλύτερα, να προσπαθήσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγος χώρος". Τέσερις τεχνικές ποινές και δύο αντιαθλητικά φάουλ φανερώνουν την ένταση στο παρκέ. "Ήταν ένντο και το λάτρεψα, είναι το είδος αγώνα που μου αρέσει", δήλωσε ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ